sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Huopaa huopuu

Taas lähti huovutus vauhtiin, kun pää oli täynnä ideoita messujen jälkeen. Samalla kun tarkistin varastoni materiaalihankintoja varten, muistin mitä kaikkea olikaan jo varastossa ja mitä niistä voisi tehdä. Niinpä päätin elää villakoirien keskellä ja keskittyä huovutukseen ja kankaanpainantaan. Ostin messuilta mikrovärjäykseen jauhetta, jolla voi värjätä villaa ja silkkiä, tai tehdä jauheesta juoman (en siis ollut suloinen myrkynkeittäjä niinkuin yleensä). Mitään esikäsittelyjä/jälkikäsittelyjä ei tarvittu eli aivan äärettömän helppoa. Tässä lopputulos valkoisen villakankaan värjäyksen jälkeen eli tuli ihan sen värinen kuin oli värikartassa. Helppoa oli eli lisää tällaisia väriaineita, niin käy värjärin elämä helpoksi!

Villan lumoissa huovutin huivin, laukun ja pikkupussukan. Oli tosi mukavaa eli todellista flow-elämystä. Kiitokset vaan Elina Saarelle tekniikkaopeista Nunohuovutus-kursseilla, nyt ne löytyvät tuotteistani, ja ihan omantyylisinäni. Kuvassa iso huivi, jossa yhdistetty silkkiä ja merinovillaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!