tiistai 9. marraskuuta 2010

Lisää huovutettuja tauluja
Viime talvena näin hiihtolenkillä upean männyn, jonka kuoren pinta oli niin kaunis. Sen pinta oli pohjana tälle huovutukselle, jossa on käytetty erilaisia materiaaleja ja värejä. Muutama viikko sitten päätin saada sen vihdoin valmiiksi ja ompelin toiseen reunaan mustaa huopalankaa ja tein alle konekirjontaa. Eli työ joka jatkoi tarinaansa männyn kaarnasta eteenpäin tupajumiin. On kuin ihmiset eli nakertaa ja touhuaa tuossa samassa paikassa, vaikka muitakin mahdollisuuksia olisi.

Last winter I was skiing and saw a beautiful pine tree and wanted to create something similar with wool. Material used for this piece is wool, thread and fibers. 

Lopputulos:


Isot huovutetut taulut, joissa yhdistetty useita materiaaleja merinovillasta silkkipeittoon ja luotu kolmiulotteista pintaa omalla huovutustekniikalla.Villat ja silkki värjätty käsin. Taulujen tekeminen kesti pitkään, jotta sain ruskean taulun värit kohdalleen, alunperin villasta piti tulla harmaata, mutta kuten usein käsinvärjäyksessä, lopputulos on yllätys. Samassa väriliemessä värjätty silkki olikin sitten ihan harmaata.

Combination of materials, layers and shapes. Merinowool and silk is hand dyed and nunofelted. White reminds about snow which is covering stones softly, brown is showing colours of stones and earth when there is not any more green and not yet snow. Names: March and November 
Marraskuu  ja Maaliskuu


Yksityiskohta taulusta Marraskuu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!