sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Remontoimassa

Työhuoneen remontti on saatu päätökseen ja kaikki alkaa olla paikallaan. Yhdelle seinälle tuli tapetti ja muut seinät maalattiin. Tapettiin päädyttiin, kun seinän maalaus olis vaatinut aikamoiset pohjatyöt. Tarkoitus oli laittaa jotain räväkkää tapettia, isoja kukkia tai kirkkaita värejä, mutta sellaista, joka olisi ollut juuri toiveiden mukainen ei vaan löytynyt. Kaikissa oli joko vääränlaiset kukat tai sitten väri ei vaan tuntunut omalta. Eli suunnitelma isoista kukista ja väreistä muuttui ja ihastuin täysin tanskalaisiin Fermlivingin tapetteihin ja niistä varsinkin (www.ferm-living.com) wilderness-tapetti on ehdoton suosikkini :

Tapetista ei kuitenkaan löytynyt meille sopivaa väriä työhuoneeseen, joten jouduin harmittavasti valitsemaan toisen tapetin (mutta kyllä wilderness tapetti meiltä vielä seinän löytää!!!!).
Seinälle tuli siis econ valkoinen tapetti, jossa harmaalla ohuita oksia. Nyt ikkunan ulkopuolella kasvava iso koivu kurottaa oksansa myös sisälle. Seinälle tulee vielä valkoinen hylly, johon tulee mehikasveja.

Huoneen ehdoton herkku on Garland-valaisin, joka tekee ihanat varjot seinälle. Lampunvarjostin on tehty metallista ja sen voi taivuttaa haluamaansa muotoon. Olen tyytyväinen hankintaan, sillä tätä lamppua ei kyllästy katselemaan.


Valaisin illalla.


Valaisimesta tulevat varjot seinällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!