sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Puutarhamyymälät Tampereen alueella

Kiersin taimistoja Tampereen alueella ja tässä suositukset parhaista taimista ja ostopaikoista.

Haikalan puutarha (Lempäälä)
- aivan ykköspaikka perennojen, pensaiden ja puiden ostoon. Taimi kaivetaan maasta eli saat kunnollisen juurakon mukaasi. Lajeja ja löytyy tosi paljon ja menestyminen tällä seudulla on testattu. Vähän harmittaa, etten ole aikaisemmin tätä paikkaa löytänyt, vaan olen ostanut suolaisella hinnalla pieniä taimia kaupoista. Jo ostotapahtuma on elämys, saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.
Kaikki Haikalasta ostetut taimet kukkivat ja kasvoivat todella hyvin. Ilmeisesti eivät kärsineet siirrosta millään tavalla, kun mukana tuli niin paljon multaa.

Soukon taimisto (Ylöjärvi, Karhe)
- hyvät taimet ja paljon valinnanvaraa, kannattaa käydä! Myös kesäkukkia saatavilla.

Näiltä paikallisilta taimistoilta löytyy ehdottomasti parhaat valikoimat ja paras palvelu!

Orivedellä olevasta puutarhasta tein jo koetilauksen netin kautta eli odottelen taimia saapuvaksi. Vahvistusta ei ole vielä tullut toimituspäivästä, vaikka laitoin tilauksen kuukausi sitten. Nyt sitten laitoin mailia sinne mahdollisesta toimituspäivästä ja sain aika kiukkuisen vastauksen, että taimet tilataan sitten kun on tarpeeksi tilauksia kasassa ja että muuten on liian kallista. Peruin tilauksen samantien, eikai sitä voi olettaa, että taimia odotellaan kuukausia ilman mitään tietoa, että tulevatko. No, tulipa kokeiltua sekin paikka- en suosittele.

raparperin pintaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!