keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Feng Shui Puutarhassa

Apuva!


Luin puutarhalehtiä valvoessani leikauksen jälkeen koirani unta ja törmäsin juttuun puutarhan fengshuista. Siinäpä olikin pohdittavaa kerrakseen.
Sisääntulo: Meillä haisee biojäteastia ja roskis sopivasti sisääntulon vieressä. Aivan väärin! Mutta mihin ne sitten tunkee, kun jäteauto ei takuulla hae roskista toiselta puolelta tonttia ja nyt siihen on kätevästi roskat vietävissä talvellakin. Jo menee vaikeaksi.
Ja ne eri alueet. Uran alueella meillä on ryteikkö ja rikkaa pukkaa. Ei ihme, ettei ura oikein luista. Aloin sitten heti karsimaan sitä aluetta ja nyhdin vattua ja köynnöksiä hyttysten kupatessa niskaa ja kinttuja. Tänä aamuna istutun sinne pensaiden eteen lamohietakirsikkaa ja kuunliljaa. Pensaita pitäisi vielä muokata ja riviä täydentää koivuangervoilla. Etulalalle laitoin iiristen taakse gladioluksia, jotka olen esikasvattunut ruukussa. Lumipalloheisi siinä aloitteleekin jo kukintaansa ja iiris on ihan täynnä nuppuja. Kunhan saan vielä kivet paikalleen, niin eiköhän siitä uusi ura urkene! Oiskohan Fengshui Tampereen murteella venksui?
Laukka avaa kohta kukkansa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!