tiistai 19. heinäkuuta 2011

Puutarhavierailulla Porissa

Matkakohteenani tällä kertaa Pori ja jotta tekisin jotain hyödyllistä ennen makoilua Yyterin ihanilla hiekoilla, halusin käydä tutustumassa Taimimoisioon, jota on esitelty puutarhalehdissä (en tietenkään aikonut ostaa mitään ; ) ). Katsoin nettisivuilta etukäteen, että ainakin himoitsemaani valkoista päivänliljaa pitäisi olla valikoimissa ja upeita, uusia hortensialajikkeita.
Taimimoisio löytyi hyvin navigaattorin avulla. Näytepuutarha oli hyvin hoidettu ja sieltä bongasin heti valkoiset päivänliljat. Samoin taimet myymälässä olivat hyvin esillä ja hyvin hoidettu, osa perennoista oli tosin turhan pieniä alkuja. Valitettavasti valkoisia päivänliljoja en saanut, paikalla olleet kesäharjoittelijat eivät tienneet taimista eikä isäntäväki ei ollut paikalla.  Ihan turha reissu ei onneksi ollut, sillä löysin sieltä helmipihlajan, jonka halusin ehdottomasti ostaa ja sen sainkin mukaan (jos haluais myyntiä kasvattaa, niin ehkä palveluun kannttaisi panostaa ja myyntiin lisävinkkejä voisi kysyä vaikka kosmetologeilta, jotka onnistuvat aina myymään tuotteita hoitojen yhteydessä, vaikka asiakas olisi päättänyt ettei osta mitään!!!). Kauniita pihoja löytyi myös ajaessamme taimimoisiolta yyteriin, eli niitä kelpasi ihailla. Reittimme oli tosin eksoottinen eli Nokia navigaattori ohjasi meidät traktorien suosimaa peltotietä pitkin....

Kuvia taimimoisiolta:

Puiden alustat olivat tosi kauniita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!