maanantai 19. syyskuuta 2011

Näkymiä Milanosta

Ranttula ei siirry muotibloggaajaksi, vaan jakaa tuoreet kuvat ja havainnot Milanon matkalta. Tässä siis enemmänkin valtavirtaa eli mikä nousi esiin kaupoissa pyöriessä ja katukahvilasta bongatessa.


Värit
Poltettu oranssi, pehmeä turkoosi, tummanvihreä, maanläheiset sävyt eli ruskeat ja harmaat.

Kuosit
Kudottua, palmikkoa, tekstuuria ja pintaa. Paljon oli kasseja, jotka olivat neulekuosilla (kuvassa Benettonin kassi). Inkakuoseja eli kirjoneuleista napattuja kuvioita mustavalkoisena löytyi neuleista, rahapusseista ja huiveista. Nyt olisi menekkiä kaikelle käsintehdylle eli kaikki suomalaiset taitavat neulojat- nyt myymään tuotteita maailmalle!Viittoja ja isoja neuletakkeja kirjottuna, isoäidinneliönä ja inkatyylisenä. Perinteikästä.


Huivit
Niitä oli kaikilla ja joka kaupassa. Miehillä, naisilla, nuorilla, vanhoilla. Neulehuiveja, kuvioituja, värillisiä. Trikoosta, silkistä, villasta.Katukuvassa

Naisilla oli aina näyttävä kaulakoru arkisenkin asun kanssa eli vaikka oli farkut ja t-paita, niin silti oli aina rannekoruja ja kaulakoruja. Tyyli oli viimeistelty kenkiä ja laukkua myöten. Siitä voitais ottaa opiksi. Mummot eivät kulkeneen tuulipuvussa, vaan aina chic.Mekon kanssa kuuluivat yhteen saapikkaat, jotka olivat usein matalakantaiset ja varsi puolikorkea. Legginsejä ei Italiassa kyllä näkynyt eli liekö muoti ihan suomalaisten pitkäkalsarimeininkiä. Syksyn muoti ei vielä näkynyt, kun lämmintä oli 30 astetta. Tässä yksi suosikkiasu eli harmaa mekko kauniilla vaaleanruskeilla saappailla, vyöllä ja laukulla.
Ja vielä business-tyyliä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!