lauantai 3. syyskuuta 2011

KöynnösporttiSain vihdoin köynnösportin pihaan, kyllä sitä pitkään harkitsinkin. Kun en ollut ihan varma tykkäänkö... Tavoite oli, että portti on yksinkertainen ja hiukan japanilaistyylinen ja että vieressä rehottava amurinviiniköynnös pääsee ihan itsekseen sitä pitkin kasvamaan.
Sitten lähdettiin puukauppaan peräkärryn kanssa. Mietin portin väriä, että tekisinkö harmaan vai ruskean vai kenties punaisen : ). Lastattiin kärryyn vihreät kestopuut, jotta voin sitten öljytä ne haluamani väriseksi. Kesken lastaamisen tajusin, etten voi tänä vuonna öljytä, kun puut ovat niin märkiä. Niinpä ilmoitin hauraalla äänellä, että otetaankin ruskeat puut. Varmaan arvaatte, etten saanut ymmärrystä. Olisitte nähneet miehen ilmeen! Odotin jo hetken, että saan vetää peräkärryn kotiin ilman autoa. Mutta kannoin itse puut takaisin (hei, kai puukeskuksessakin on totuttu mieltään muuttaviin naisiin? häh? eikö see oo normaalia, kun on väreistä kyse?). ja lastattiin ruskeat tilalle. Katsotaan sitten ensi keväänä, mikä on lopullinen väri.
Toiselle puolelle tuli mantsuriankärhö ja tosilla ihana amurinviiniköynnös, jonka syysväriä jo odottelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!