lauantai 5. toukokuuta 2012

Norm 69 lamppu

Postista tupsahti tilaamani lamppu. Olin jo jonkin aikaa suunnitellut ostavani Norm 69 valaisimen makuuhuoneeseen ja nyt sen sain tehtyä.Kipitin innolla postiin hakemaan paketin ja siellähän se saapui! Mutta. Laatikossa olikin muovilevyjä, jotka piti itse taitella ja kasata. Eli ei muuta kuin hommiin.Ajattelin, että sen nopeasti kasailen, neiti näppärä kun olen. Mutta ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Tähän meni useampi tunti ja muutama kirosana saattoi päästä huulilta. Reunojen taittelu oli kinkkistä ja nyt on sormenpäät hellinä. Tässä kuvassa näkyy taittelun eri vaiheet eli tällaisia osia tehtiin 69. Ja valmiit osat kiinnitettiin edellisiin osiin muoviklipsuihin pujottamalla.Näitä kasaillessa kävi mielessä muutaman kerran, että jos kasaus menee väärin, niin lentää koko muovihässäkkä roskiin. Melkein päädyin etsimään vertaistukiryhmää netin syövereistä. Jos tän olis tietänyt tilatessaan, niin olis ehkä harkinnut hetken.
Ja lopulta lamppu valmis, näyttääkin samalta kuin kuvassa. Vielä pitäisi saada sähkömies ylös sängystä ja sitten lamppu kattoon. No, onhan se kaunis.Siis lamppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!