perjantai 15. kesäkuuta 2012

Istutusalueen laajennus

Tänä vuonna en osta yhtään kasvia- periaate päätyi roskakoriin juuri tällä viikolla. Käväisin Plantagenissa ja siellä olivat kaikki koristepensaat puoleen hintaan, joten arvaatte varmaan, mitä tapahtui. Hullaannuin täysin! Ostin mm. japaninvaahteran, vaikka sen selviämisestä talven yli ei ole takuuta. Mutta se oli niin kaunis. Vielä ajellessani kotiin, olin ihan liekeissä katsellessani kauniinväristä vaahteran alkua. Voi tätä puutarhurin onnea.


Niin alkoi tarina alatasanteen terassin vieressä olevan istutusalueen laajenemisesta ja tuli tilaa uusille kasveille. Kolmas kartiovalkokuusi, joka kuului alkuperäiseenkin suunnitelmaan, sai nyt tilaa ja lisäksi perhoangervo pääsi kasvamaan lähemmäksi oleskelualuetta.Oikein odotan kaiken kasvamista, ja olen tyytyväinen siitä, että tein muutokset. Tässä vielä kuva valmiista istutusalueesta, tosin kahdessa osassa. Kuusien edessä kasvaa päivänliljaa, kurjenpolvea ja syysleimua. Taka-alalle tuli japaninvaahtera, perhoangervo sekä pallohortensia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!