tiistai 10. heinäkuuta 2012

Köynnösportti

Pitkän harkinnan jälkeen laitoimme viime syksynä köynnösportin takapihalle. Portti tehtiin kestopuusta ja nyt odottelemme sen harmaantumista. Olemme kyllä keskustelleet sen maalaamisesta, mutta väristä emme ole päässeet sopimukseen. Jos tekisi siitä kiinanpunaisen? Taitaa saada harmaantua rauhassa vielä toistaiseksi ja ehkä jossain vaiheessa käsittelemme värillisellä öljyllä.
Puidenostoreissusta olisi saanut kyllä hyvän komedian aikaiseksi. Kun koko lasti oli laitettu kärryyn, sanoin että en ole sittenkään ihan varma väristä. Niin sitä sitten vaihdettiin puut ruskeisiin kestopuihin ja tottakai jokainen puulaatu piti palauttaa omaan pinoonsa ja ajaa peräkärryn kanssa ympäri puuliikkeen pihaa. Ja sitten otettiin uudestaan ja kerättiin ne uudenväriset uusista pinoista. Noo, osaatte varmaan kuvitella miehen ilmeen tämän episodin aikana. ja taisi pari asiakasta katsella myös pitkään puuhiamme. Mutta tultiin vielä samalla autolla kotiin (aina ei oo niin käynyt). Me naisethan osataan päättää asiat, eikö vain ; ) Parempihan se siinä vaiheessa oli vielä vaihtaa, näin menee naisen logiikka.
Köynnökset ovat jo kasvamassa  molemmin puolin, amurinviini (upea syysväri) ja valkoinen jalokärhö Ms Bateman toisella puolella, ja toisella puolella on mantsuriankärhö sekä keväällä hankkimani valkoinen alppikärhö Albina Plena (kukkii keväällä). Luvassa pitäisi siis olla koko kesäksi kauneutta. Olen yrittänyt lannoittaa hevosenkakalla, nokkosvedellä ja kompostilla. Katsotaan onko ahneella huono loppu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!