sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuspäivän maistuvaiset

Oli ihan pakko leipoa, kun teki niin mieli vastapaistettua leipää. Tällä kertaa tein pähkinäleipää, johon laitoin cashew-pähkinöitä ja hasselpähkinärouhetta sekä kaurahiutaleita. Leivän lisukkeeksi tein yrttiöljyä, johon leipäpalat kastetaan ja herkutellaan. Nyt on jo kasvimaalla komeat rivistöt rucolaa sekä basilikaa, joten onhan niistä nautittava.

Yrttiöljy

Rucolaa
Basilikaa
Öljyä
suolaa
hiukan limen mehua

Kaikki surautetaan tehosekoittimessa sekaisin ja nautitaan leivän kanssa, salaatinkastikkeena tai grillikasvisten kanssa. Mielettömän hyvää! Yrttiöljy meni kerralla ja leivästäkin puolet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!