maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kylppäriremontti

Meillä on ollut pesuhuone- ja saunaremontti menossa viimeiset kaksi kuukautta. Remontti lähti vauhdikkaasti liikkeelle, kunnes päästiin kosteuden mittaukseen. Lattia oli tietysti märkä ja sitä on nyt kuivateltu viimeiset 6 viikkoa. Remonttifirma ei kertonut alussa mitään arviota kuivumisajasta, vaan kävi mittailemassa kosteutta kerran viikossa. Epäilen kyllä, että tiesivät sen kestävän kauan, mutta helpompi pitää asiakas toiveikkaana, kun etenee viikko kerrallaan. No, tilanteelle ei voi mitään, ja onhan tässä ollut aikaa miettiä sisustusvalintojaan useaan kertaan. Laatat, katto, lauteet ja kiuas on nyt valittu.
Kiuasta haimme tosissamme, eikä mikään oikein kelvannut. Ja sitten löytyi se oikea, enkä mitään muuta kiuasta enää halunnut. Tämä kiuas on täydellinen. Siellä se odottelee nyt kodinhoitohuoneen nurkassa saunan valmistumista. Kiuas on Iki-kiukaan Monolith-mallistoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!