sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuone ja sauna ovat vihdoin valmiit. Kylppäri hohtaa valkoisena ja kaipaa vielä sisustusta. Olisi varmaan kannattanut aloittaa niiden suunnittelu jo remontin aikana- silloin olisi ehtinyt hyvin. Saimme tilattua laatikoston jo, mutta tarve olisi vielä pyyhkeiden kuivatukseen sopivalle telineelle sekä saippua-shampootelineelle. Etsin vaihtoehtoja, mutta täytyy myöntää, että kylppäriin on vaikea löytää kauniita tuotteita. Ikeat ja rautakaupat on koluttu moneen kertaan ja netin verkkokaupat selattua. Tässä vaihtoehtoja muhimassa ja odottamassa vielä päätöstä. Tai sitten täytyy keksiä jotain omaa.
Tällaisen kuvan löysin, mutta ei ollut myynnissä missään???Kattoon ripustettava oka-naulakko FDSVoisihan se olla tällainenkin

4 kommenttia:

 1. Ja yritäppä löytää lääkekaappi, johon mahtuisi muutakin kuin buranapaketti.. Toivotonta.

  nim. lääkkeet edelleenkin kassissa muuton jäljiltä


  Kaisa

  VastaaPoista
 2. Käytännön ongelmiin ei siis löydy tuotteita ollenkaan...

  VastaaPoista
 3. Viserrä älä muuta. Itse olen joutunut (no, saanut) mennä kahdesti kansalaisopiston kursseille saadakseni tarvitsemani kalusteen: kerran pienen lautasliina/keittiötekstiiliarkun(harrastan kankaisia lautasliinoja :silmiäpyörittävä hymiö:) ja keittokirjahyllyn. Markkinoilla olevat vastaavat vehkeet maksavat hirveästi ja ovat kuitenkin toivottomia rimpuloita. Luottamuksellinen suhde puuseppään olis kiva.


  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehdyt onkin parhaita, vaikka on se hiukan pitkä tie, kun joutuu opettelemaan tekemisen. Puuseppää aina tarvitaan!

   Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!