sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pihasuunnittelija haussa

Kahden vuoden empimisen ja pähkäilyn jälkeen päätin kutsua ammattilaisen apuun. Terassilaajennus ei vaan löydä omin avuin hahmoaan. Mihin suuntaan, kuinka iso, minkä muotoinen? Tavoitteena on meillä se, että saamme nykyiselle terassille katoksen alle sohvan (jossa ottaa päikkärit), ja uusi grilli sekä ruokapöytä siirtyisi uudelle terassiosuudelle. Ja terassin viereen haluaisin kauniit istutusalueet. Kun pihalla on jo paljon kaikkea, muuttaminen ei olekaan sitten niin helppoa.
Grilli on jo valittu ja kaasugrillin sijaan haluankin tällaisen valugrillin, johon ihastuin vieraillessani ystäväni luona terassijuhlissa. Sillä kun voi polttaa puita tai brikettejä eikä tarvitse tunata kaasun kanssa. Lisäosiin kuuluu loimutustelineet ja savustuslaatikko eli kaikki mitä tarvitsen. Hifistelijä osastoon kuuluu ehdottamasti erilaiset lastut, joita käyttää tuomaan ruokaan makua. Löytyy viskitynnyrilastuja jne. Tää on niin mun juttu taas! Eniten odotan sitä, että saan nauttia tulen lämmöstä ja odotella loimulohen paistumista. Ai niin, ensin pitää puhua mies ympäri, se kun taitaa olla enemminkin kaasugrillin kannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!