torstai 8. toukokuuta 2014

Upea tiukukärhö


Puutarhurin suosituksesta mukaan lähti Clematis Arabella, joka on tiukukärhö. Kukat eivät ole yhtä suuret kuin jalokärhössä, mutta niitä pitäisi tulla paljon. Nyt vaan odottamaan kasvua, tosin odotan vielä istutuksen kanssa, että yöpakkaset menevät ohi. Kärhöjen kanssa en ole onnistunut kovinkaan hyvin, katsotaan, jos tällä kertaa olisi parempi menestys.
Autotallista löytyi myös yllätys eli syksyllä sinne heittämäni peikonpähkinä oli alkanut tehdä lehtiä. Olipa ihme, että se meni talven yli, sillä oli aika huonolla hoidolla. Toisin kuin pasuunkukka, joka ei näytä edelleenkään elon merkkejä, vaikka sitä yritinkin saada menemään talven yli.

2 kommenttia:

  1. Arabella on loistava valinta. Se on tosi runsaskukkainen ja kukkii aina ensimmäisiin halloihin saakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arabella todellakin kukki pakkasiin saakka. Kukathan eivät ole aivan niin isoja kuin suurikukkaisilla kärhöillä. Istutin viereen Piilu-kärhön, joka sekin lähti hyvin kasvamaan. Kauniita ovat yhteen kietoutuneina.

      Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!