sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kukkapitoinen kevät

Kukkapuut ovat tänä keväänä yllättäneet upealla kukinnalla. Nyt oli aika toimia ja raahata viltti puun alle, juoda kuppi kahvia ja nauttia kukkapilvestä. Niin teinkin ja ihastelin kukkasia, nuuhkin kukkatuoksua ja nukahdin puun alle. Siitäpä olikin mukava herätä. Mutta ehdinpäs viettää omenapuujuhlaa, sen on jo oppinut, että on syytä nauttia, koska kaikki menee ohi niin nopeasti.
Omenapuiden lisäksi päärynäpuu ja luumupuu hehkuivat valkoisina. Olemme jo innoissamme miettineet tulevaa satoa, kunnes eräs kokeneempi puutarhanharrastaja huomautti, että ei taida tulla satoa, kun ei ole pölyttäjiä liikkeellä. Tottahan se on, eipä tullut itselle mieleen.

3 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä aivan iki ihanat kuvat olet taitava kuvaaja. Ensimmäinen kuva oikein sykähdytti on kuin herkullinen jäätelöpallo.
  Toivotaan hyvää satoa ja kyllä vaan se tulee olemaankin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olin koko kevään valokuvaajan koulutuksessa ja nyt tuntuu siltä, ettei osaa enää mitään. Toivotaan, että syksyllä saadaan jakaa kuvia hurjasta sadosta ja puut notkuvat hedelmiä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!