perjantai 31. lokakuuta 2014

Kesän kauneimmat puutarhakuvat

Keräsin tähän viime kesän parhaat hetket ja kuvat. Taas mentiin keväästä syksyyn, kuukausi kerrallaan. MIten paljon iloa saakaan puutarhasta!

HUHTIKUU

Huhtikuu alkoi jouluruusun kukinnalla, krookuksilla ja terassikahvittelulla lampaantaljalla istuskellen. Kevät!
TOUKOKUU

Toukokuun kukkaräjähdys! Omenapuut, päärynäpuut ja luumupuut olivat aivan täynnä kukkia. Hullaannuttava näky ja kukkia oli nuuhkittava joka päivä. Tulppaanit sekoittivat valkoisen kukkameren punaisilla sävyillään.KESÄKUU

Kesäkuussa ihaillaan aina lumipalloheisin kukkia ja jännitetään kirvoja. Kummat voittavat? Tänä kesänä ahkeran myrkytyksen ansiosta kukat. Iiriksiä, helmipensas, syreeni, perhosorvokki ja pikkusydän. Kesä on alkanut, juhannuksen raesateesta huolimatta.
HEINÄKUU

Heinäkuussa köllöteltiin helteessä. Ja käytiin Itävallassa vilvoittelemassa. Piha jäi ihailtavaksi, kovin paljoa ei jaksettu tehdä.
ELOKUU

Luumuja, omenoita ja päärynöitä. Kevään kukkasato tuotti paljon hedelmiä. Syyshortensiakin aloitteli kukintaa ja liljat tuoksuivat huumaavasti.
2 kommenttia:

  1. Todella, todella upeat kuvat. Tykkään.♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesä on niin upeaa aikaa ja kun vertaa kuvia tähän pimeän marraskuun näkymiin, niin eron todella huomaa. Ja paljon kaunista jäi kuvaamatta, ensi kesänä ahkerammin kameran kanssa.

      Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!