maanantai 15. joulukuuta 2014

Maailman paras joulusinappi

Mikään ei maistu paremmalta kuin kinkku, johon on sipaistu päälle itsetehtyä sinappia. Tällä ohjeella ei voi epäonnistua. Sinapin voikin tehdä jo jääkaappiin, niin ei tule joulun alla kiire. Jotenkin ihana tehdä taas kaikkea jouluun liittyvää. Halusin koristella purkinkin, nyt kun aikaa tuntui olevan. Sinappipurkin koristelu muistuttaa kyllä hiukan arabialaista asua, mutta saa luvan kelvata.

Sinappi:

2 dl sinappijauhetta
2 dl sokeria
2 munaa
2,5 dl kuohukermaa
0,5 tl perunajauhoa
Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta koko ajan sekoittaen. Varo, ettei pala pohjaan. Jäähdytä ja lisää 0,5 rkl etikkaa sekä halutessasi luraus konjakkia. Purkita ja säilytä jääkaapissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!