torstai 1. tammikuuta 2015

Joulusta jäljelle jäi

Mitä jäi mieleesi joulusta ja mitkä muistot haluat niistä säilyttää? Tämä oli valokuvauskurssilla annettu tehtävä tänä jouluna. Joulu olikin äärettömän kaunis lumisateineen ja pakkasineen, eikä maiseman kauneutta voinut lakata ihastelemasta. Luonnon lisäksi meillä on jouluna tietysti pääosassa ruoka, yhdessäolo sekä takan ja kynttilöiden lämmöstä nauttiminen.
Olikin aika mukava tehtävä miettiä joulua muistojen kautta. Ehkä se herätti miettimään kaikkien asioiden tärkeyttä eli mikä on oikeasti tärkeää ja merkityksellistä. Hyviä muistoja haluamme varmasti kaikki luoda ja ehkä niitä voisi pyrkiä luomaan myös harkiten. Ja keskittyä siihen olennaiseen ja nimenomaan parhaimpiin hetkiin.
Tässä muutamia jouluisia maisemia, joita kuvasin upeina pakkaspäivinä. Niin kaunista taas katsella, kun ulkomaisema on muuttunut vesisateeseen.

2 kommenttia:

  1. Ihanat talviset kuvat. Eka ja toka kuva ovat huikean kauniita.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin kaunista! Pakkanen ja sininen hetki ovat lyömätön yhdistelmä. Olin yllättynyt siitä, miten kauniisti lumihiutaleet näkyvät kuvassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!