sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Porvoon kärhöpuisto

Suunnitelmissa ensi kesälle on käydä taas Porvoossa. Kävimme siellä muutama vuosi sitten kärhöpuistossa ihastelemassa kaikkea kaunista ja samalla nauttimassa helteestä Haikon kartanossa. Kaikin puolin onnistunut matka. Kärhöpuistohan oli pieni, mutta mukavasti ihan keskustassa. Ja ihailtavaa riitti sekä siellä että muutenkin kaupungissa, joka on idyllinen pieni kaupunki. Istutuksissa oli upeat värisommitelmat ja muitakin köynnöksiä löytyi. Muutenkin kaupungissa oli laitettu kauniita kukkia.
Helteisen kaupunkikierroksen jälkeen Haikon kartano tuntui paratiisilta sillä siellä oli huomattavasti miellyttävämpi olla helteellä. Haikon kartanosta vuokrasimme myös polkupyörät ja ajelimme illaksi vielä takaisin Porvooseen. Ja ihana oli palata takaisin, ja juoda yömyssyt lämpöisellä terassilla.
Tässä kuvia matkalta:


5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, jotka innostavat käymään Porvoon kärhöpuistossa ensi kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä juuri kärhöjen kukinta-aikaan, silloin on kaikkein kauneinta.

   Poista
 2. Porvoo on viehättävä kaupunki, etenkin Wanha Porvoo. Sinne voisikin tehdä reissun ensi kesänä, siitä on nimittäin jo aikaa, kun olen siellä viimeksi käynyt.
  Upeat kuvat : )

  VastaaPoista
 3. Wau, onpa hienoja kuvia ja ihania kärhöjä! Kasvatin viime kesänä ekat Mantsuriankärhöri. En tiennytkään että Porvoossa on kärhöpuisto, kiitos vinkistä. Pitänee käydä siellä ensi kesänä kun käy miehen sukuloissa siellä. Milloinkahan kärhöt kukkii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tosiaan käydä kärhöpuistossa. Itse kävin siellä heinäkuun loppupuolella ja silloin nuo loistokärhöt olivat upeimmillaan.

   Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!