lauantai 7. maaliskuuta 2015

Sohva terassille kierrätyslavoista


Viime viikolla kolahti postilaatikkoon avotakka. Sisustuskuvista bongasin mainion idean tehdä sohva kuormalavoista ja pehmusteista. Olen jo muutaman vuoden haaveillut sohvasta katoksen alle ja kierrätysversiona siitä voisi tulla aika hauska ja juuri oikean kokoinen eli tarpeeksi iso makoisia päiväunia ajatellen. Sipaisemalla mustaa tai harmaata öljyä pintaan ja valitsemalla tyyliin sopivat pehmustekankaat ja isot tyynyt, niin siinähän se olisi. Meillä sohvalle on paikka katoksen alla, joten tekstiilit voisivat olla vaikka pellavaa ja huopaa. Tosi paksu patja pehmusteena olisi aika houkutteleva. Ja rullat alla ei ole ollenkaan pöllömpi ratkaisu, niin saisi siirreltyä sohvaa eri paikkoihin.
Googlesta löytyikin hyviä ohjeita ja ideoita sohvan toteuttamiseen (en todellakaan ollut ensimmäisenä liikkeellä idean kanssa, näköjään hiffaan asiat aika myöhässä!). Nyt täytyy löytää 6 kuormalavaa, maalia onkin jo ja sitten vaan toteutukseen heti, kun vähän saadaan lämpöä pihaduunailuun.

Tällaisia kuvia löytyi Kotivinkin sivuilta:

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että hyödynnetään materiaaleja eikä kärrätä niitä kaatopaikalle. Ideoita löytyy vaikka mihin!

  VastaaPoista
 2. Toi sohva on kiva. Me tehtiin viime keväänä maalaiskotiini ullakko/kesämakuuhuoneeseen noista lavoista parisänky. Maalasin valkoisella ja kiva tuli. :) Mukavaa duunailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mistä saitte lavoja? Pikkuhiljaa alkaisi olla aika tehdä sohvaa, mutta lavat vielä puuttuvat.

   Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!