maanantai 30. maaliskuuta 2015

Taimila

Pientä vihreää havaittavissa! Kirsikkatomaatin taimet ovat jo hyvässä vauhdissa ja oikein odotan niiden kasvaa rehahtavan. Tällä kertaa kylvin mustia tomaatteja, saa nähdä tuleeko satoa. Basilikat ovat myös pikkuruisia alkuja, innostuin laittamaan lisääkin kasvamaan, sillä basilika on niin herkkua. Saas nähdä pysyvätkö hengissä kesään saakka vai onnistunko taas unohtamaan kastelun tai viemään ne liian aikaisin ulos, jolloin pahoittavat mielensä ja lakkaavat kasvamasta. Näistä on kyllä paljon työtä, mutta onhan tuota kasvua mukava seurata.
Kylvin viime viikolla vielä Kultatesman siemeniä. Sitä ihastuttavaa heinää oli mulla joskus edellisessä pihassa ja se on kauniin vihreä kukkivien perennojen joukossa. Jos kaikki itää, niin niistä riittäisi jaettavaksikin.2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Minäkin olen laittanut basilikaa esikasvatukseen ja toivon, että ne menestyvät. Kovasti tekisi mieli jo tuonne pihamaalle, mutta meillä täällä vaan sataa lunta. Piti aamulla tehdä lumityöt.
  Hyvää pääsiäistä sinulle. Tervetuloa vastavierailulle blogiini: http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Basilikan taimet ovat kasvaneet niin hitaasti. En tiedä, onko jokin mennyt taas kasvatuksessa pieleen. Kiva blogi sulla!

   Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!