perjantai 8. toukokuuta 2015

Kärhötuki

Istutimme viime kesänä Hagley-kärhön sekä toisen mantsuriankärhön työhuoneen ikkunan alla olevalle istutusalueelle. Kärhöt ovat jo hyvässä alussa eli molemmat ovat noin kymmenen sentin versoja. Nyt oli syytä tehdä siihen tarpeeksi iso tuki, jotta köynnöksillä on tilaa kasvaa. Nuukana puutarhaharrastajana keksin ostaa kolme puista harjanvartta, öljysin ne mustaksi ja punosin juuttinarua ympärille. Ja hyvältä näytti. Mieskin osallistui sen verran, että sponsoroi harjanvarret 1,5 €/ kpl ja teroitti päät, jotta sain ne iskettyä maahan.


9 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Näistä blogeista oppii aina kaikenlaista. Tämäkin idea on helppo toteuttaa. Tervetuloa blogini seuraajaksi:http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ideoita on aina mukava löytää ja siksi laitan ne itsekin heti jakoon. Hyppään seuraajaksi!

   Poista
 2. Hieno idea! Meillä on nuo molemmat kärhöt ja hyvin menestyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uusista ideoista on aina niin innoissaan itsekin! Odottelen edelleen kärhöjä, ei näy mitään vieläkään. Paniikki iskee...

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Joo hyvä idea ja edullinen :) Minäkin kasvatin viime kesänä mantsuriankärhön mutta mitää ei vielä näy... Mitähän tein väärin?

  VastaaPoista
 4. Hyvä keksintö ja näyttää kivalta. Kärhöt kyllä vievät sydämmen mennessään. Niihin kun hurahtaa on se menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan vielä, että saanko ne kärhöt menestymään. Ainakaan valkoinen alppikärhö ei enää noussut ollenkaan. Ja se kyllä harmitti!

   Poista
 5. So Beautiful.

  Hey(。・∀・)ノ゙ I'm new here~~Play Archeage?Follow 2archeage

  Buy Archeage Gold ------ Cheap Archeage Gold

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!