keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Köynnösportti

Ehdin ajoissa! Viikonloppuna muistin öljytä köynnösportin ennen kuin siihen alkavat köynnökset kiivetä. Piti tehdä jo viime vuonna, mutta hups vaan, kun kesä hujahti päälle ja portin öljyäminen oli myöhäistä. Tykkäsin myös tästä sävystä, joka on enemmänkin harmaan ja ruskean välimaastosta. Samalla sävyllä öljysimme viime kesänä terassin sekä aurinkotuolit.
Nyt sitten odotellaan hartaasti, että alppikärhö ja mantsuriankärhö alkaisivat kasvaa. Olen huolissani tuijotellut portin molemmin puolin, mutta mitään vihreää ei vielä näytä ilmestyvän. Tuossa kohden oli kyllä paljon lunta, joten vielä pitää malttaa. Ja viimeinen kuva on köynnösportti viime kesältä, onpa kaikki niin vihreää!
Ahkeruusviikonloppuna tehtiin myös uusi köynnöstuki Hagley- kärhölle, siitä kuvia loppuviikosta.
7 kommenttia:

 1. Kaunista varmasti tulee. Minäkin pidän kovasti köynnösporteista. Meillä on yksi sellainen, köynnösruusu on kukkana. Kyllä on ihanaa kun kesä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihanaa! Nyt alkaa vihertää vauhdilla. Ruusu on varmasti upea, tosin piikikäs.

   Poista
 2. Minäkin kasvatin viime kesänä Mantsurian kärhöä ja nyt mulla on sellanen "Mantsurian kukkula". Kärhöjä ei kyllä vielä näy...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi mantsurian kärhöistä noussut, muita vielä odotellaan. Tänään löysin pihasta myös yhden parsanalun. Niitäkin päästään kohta syömään...

   Poista
 3. Ole huoleti, kyllä kärhösi varmaan pian näyttäytyvät sen verran kestäviä ovat. Kiva köynnösportti ja tuuheat kartiovalkokuuset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyys on näin keväällä lujilla... Kartiovalkokuuset ovat kauniita ja kasvavatkin yllättävän nopeasti.

   Poista
 4. So Beautiful.

  Hey(。・∀・)ノ゙ I'm new here~~Play Archeage?Follow 2archeage

  Buy Archeage Gold ------ Cheap Archeage Gold

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!