sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kukkasipuleita lahjaksi

Saimme kutsun 50-vuotisjuhliin, ja kutsussa oli mainio lahjatoive, että jokainen vieras toisi yhden kukkasipulin. Helppo lahjanhankinta ja varmasti sellainen, joka tuottaa iloa vuodesta toiseen. Päädyin ostamaan hiukan erikoisemman liljan ja värivalinta oli helppo, sillä lahjansaajan tiedetään rakastavan punaista väriä.  Mietin hiukan aikaa lahjan pakkaamista, ja päätin tehdä kukkasipulille oman pussin, jossa tietysti kuva. Taittelin pussin A4 koon paperista ja liimasin sivun sekä pohjan kiinni. Tässäpä idea vapaasti käyttöönne, mikäli tulee samanlainen tilanne kohdalle.

Pussukan takana oli teksti:

Tämä lilja on kuin 50-vuotias nainen. Upea, värikäs ja ainutlaatuinen. Ei tarvitse tukea, vaan seisoo omilla jaloillaan. Uskaltaa olla iloinen, värikäs ja rohkea. Ajan mittaan löytyy kerroksellisuutta. Hehkuu heinäkuun helteillä ja pukeutuu punaiseen. Kestää talven pakkaset. Vuodet eivät lannista, vaan kukoistus jatkuu.
Muista kuitenkin hoitaa hyvin.Ravitse huolella ja juttele hellästi. Anna levätä. Suojele kukkoilijoilta. Pysähdy ihailemaan, ja muista kehua joka päivä. Rohkaise. Rakasta.
5 kommenttia:

 1. Olipa mukava lahjatoive ja voi kuinka suloisen tekstin kirjoitit! Varmasti miellytti päivänsankaria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teksti osui ihan nappiin. Päivänsankari on upeista upein nainen!

   Poista
 2. Olipa mukava lahjatoive ja voi kuinka suloisen tekstin kirjoitit! Varmasti miellytti päivänsankaria :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!