maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kevätkukkia

Miten ihmeessä tämä kevät menee niin nopeasti eteenpäin? Tein vakaan päätöksen kuvata enemmän kaikkea pihalla, mutta kuinkas kävikään. Hyvä, kun ehdin muutaman nopean kuvan ottaa narsisseista ja tulppaneista, ja kohta alkaa niidenkin aika olla mennyttä.
Suosikkikasvejani toukokuulta ovat ehdottomasti kaukasianpitkäpalko sekä pikkutalvio. Pikkutalvio on kiitollinen maanpeittokasvi, joka kukkii sinisin kukin toukokuussa ja säilyy vihreänä myös talvella. Kaukasianpitkäpalko taas peittää maan valkoisella kukinnollaan ja leviää nopeasti. Totta kai myös sipulikasvit ovat upeita ja viime syksynä olinkin ollut rohkealla tuulella, kun nyt nousi värikkäitä kukkia ympäri pihaa. Ja minun piti laittaa vain valkoisia kukkia.
Omenapuun kukkia odotellessa!3 kommenttia:

 1. Ensiksi täytyy heti sanoa, että onpa ihan huikean kauniit kuvat. Olet taitava kameran käyttäjä. Nuo molemmat mainitsemasi suosikkikasvit ovat kauniita maanpeittäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin ottaa tällä kertaa vähän tarkempia kuvia. Valokuvaaminen on kivaa siksikin, että aina riittää opeteltavaa.

   Poista
 2. Hey(。・∀・)ノ゙ I'm new here~~Play Archeage?Follow 2archeage

  Buy Archeage Gold ------ Cheap Archeage Gold

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!