lauantai 4. kesäkuuta 2016

Omenapuukatsomo

Tässä kelpaa istua ja ihailla omenapuuta! Keväällä nuuhkitaan omenapuun kukkia ja ihmetellään mehiläisten hyörinää. Ja elokuussa voi sitten jo odotella, että koska omena punastuu ja putoaa suuhun. Ja kun kääntää katseen toiseen suuntaan, niin näkee rusokirsikan.
Laajensimme etupihan istutusalueen vieressä olevaa patiota ja päällystin sen liuskekivillä. Se olikin yllättävän helppoa ja onnistuin tekemään sen melkeinpä kokonaan yksin. Pientä kivien pyörittelyä, jotta kivet löysivät toisensa palapelistä. Ja uudelle patiolle tilasin uudet ekotuolit, joissa on mukava istua ja viivähtää puiden oksien varjossa hellepäivinä. Tuolit tulikin jo parissa päivässä ja kokoaminen vei ehkä vartin. Helppoa, kivaa ja ennen kaikkea mukava istua! Tähän pitäisi vielä saada pöytä, ehkä betoniprojekti onkin seuraavana vuorossa.

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuolla omenapuun alla kelpaa tunnelmoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja syksylläkin on varmaan ihana laittaa lyhtyjä ja istua katsomassa syksyn värejä. Meillä puutarhamönkijöillä on sellainen ongelma, ettei aina muisteta pysähtyä kaikelta puuhastelulta.

   Poista
 2. Hieno patio, ja mitkä maisemat istujalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä maisemia kelpaa ihailla. Omenapuukin on ja vanha ja se alkaa olla tosi iso, vaikka sitä joka kevät leikkaillaankin.

   Poista

Kiitos kommenteistasi, niitä on aina yhtä ihana lukea. Ihan kuin istuisi ystävänsä kanssa auringon lämmittämillä rappusilla ja vaihtaisi ajatuksia!